PAREL VAN NES

Zoek accommodaties

Zoek en boek

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Huisje op Ameland

Bij de Parel van Nes ben je op het juiste adres als je op zoek bent naar een mooi huisje op Ameland. Op het prachtige Ameland verhuren wij namelijk 14 prachtige huisjes (gebouwd in 2013).

14 vakantiehuizen op een geweldige plek

De huisjes hebben een weids uitzicht over de weilanden van Ameland en zijn rustig gelegen aan de rand van het dorp Nes. Daarnaast geeft het uiterlijk van de huisjes een echt Amelands gevoel: alle huisjes zijn namelijk in oud Amelander commandeursstijl gebouwd.

Huisje met luxe

In onze huisjes heb je een vrij vakantiegevoel en heb je alle faciliteiten binnen handbereik. Elk huisje is ruim opgezet en van alle gemakken en luxe voorzien. Er zijn huisjes tot tien personen beschikbaar. Je kunt hier dus als gezin of met de hele familie heel goed verblijven. Het vakantiehuisje zoeken en boeken dat bij je past, is op onze site heel eenvoudig.

Te huur: 14 luxe huisjes op Ameland

Ons aanbod bestaat uit ruim 14 prachtige huisjes, aan de rand van het Amelandse dorp Nes. Je kunt bij ons prima terecht als gezin, maar ook als volledige familie. Onze huisjes zijn namelijk geschikt vanaf 2 personen tot en met maar liefst 10 personen.

Heerlijk relaxen op Ameland?

Kijk dan eens naar ons aanbod aan vakantiehuisjes op Ameland! Je kunt direct online reserveren!