PAREL VAN NES

Zoek accommodaties

Zoek en boek

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis op Ameland

Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis op Ameland? Dan ben je bij de Parel van Nes op het juiste adres. Wij verhuren 14 prachtige vakantiehuisjes (gebouwd in 2013) op het schitterende eiland Ameland.

14 vakantiehuizen op een toplocatie op Ameland

Alle vakantiehuisjes zijn in 2013 gebouwd in oud Amelander commandeursstijl. De vakantiehuisjes zijn rustig gelegen aan de rand van het dorp Nes en hebben een weids uitzicht over de weilanden van het eiland.

Vakantiehuis met luxe

Elke villa is ruim opgezet en van alle gemakken en luxe voorzien. Er zijn villa’s tot tien personen beschikbaar, zodat je hier heel goed kunt verblijven als gezin of met de hele familie. Je hebt hier een vrij vakantiegevoel met alle faciliteiten binnen handbereik. Op deze site kun je eenvoudig de villa zoeken en boeken die bij je past.

Te huur: 14 luxe vakantiehuisjes op Ameland

Het vakantiehuisje zoeken en reserveren dat bij je past, is bij ons heel gemakkelijk. Wij hebben een aanbod van ruim 14 prachtige vakantiehuizen, aan de rand van het dorp Nes. Je kunt bij ons prima terecht als gezin, maar ook als volledige familie. Onze huisjes zijn geschikt vanaf 2 personen tot en met 10 personen.

Lekker uitwaaien op Ameland?

Kijk dan eens naar ons aanbod aan vakantiehuizen op Ameland! Je kunt direct online reserveren!