PAREL VAN NES

Zoek accommodaties

Zoek en boek

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Parel Van Nes

Veertien luxe, onder architectuur gebouwde commandeursvilla’s, vormen samen
“De Parel van Nes”.

Deze villa’s, in oud Amelander commandeurs stijl, liggen aan de rand van het karakteristieke dorp Nes. Hier kun je in alle rust genieten van een weids uitzicht over de eilander weilanden. De villa’s zijn ruim opgezet door bijvoorbeeld standaard meerdere badkamers. Elke villa heeft zo zijn eigen unieke aankleding en mooie opties, zoals bijvoorbeeld een sauna, Sun shower, Big Green Egg barbecue, trampoline of jacuzzi. Van buiten het uiterlijk van vroegere tijden en van binnen van alle hedendaagse luxe en gemakken voorzien.

Er zijn “Parels” tot wel tien personen beschikbaar, zodat je hier kunt verblijven met het hele gezin of familie. 

In deze commandeursvilla’s heb je een vrij vakantie gevoel en toch alle faciliteiten binnen handbereik. Ontdek vanaf hier alle mogelijkheden van het mooie Ameland. Binnen drie minuten loop je naar het gezellige centrum van Nes, waar je kunt genieten van cultuur, leuke terrasjes en winkeltjes. Of pak de fiets en sta binnen tien minuten met je voeten in het zand of maak een mooie fietstocht door de duinen.

Er zijn vanaf hier vele opties voor een unieke vakantie op een prachtig eiland, waar een rijke historie en moderne techniek hand in hand gaan.