PAREL VAN NES

Zoek accommodaties

Zoek en boek

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuisje op Ameland

 Je wilt een mooi vakantiehuisje op het schitterende Ameland? Dan is de Parel van Nes het juiste adres voor je. Wij verhuren namelijk 14 prachtige vakantiehuisjes op Ameland.

14 vakantiehuisjes op een geweldige locatie op Ameland

Alle vakantiehuisjes zijn in 2013 gebouwd in oud Amelander commandeursstijl. Het uiterlijk van de huisjes is dus echt Amelands! De vakantiehuisjes zijn gelegen aan de rand van het dorp Nes op een rustige plek en hebben een weids uitzicht over de weilanden van Ameland.

Vakantiehuisje met luxe

In onze vakantiehuisjes heb je een vrij vakantiegevoel: de huisjes zijn ruim opgezet en zijn van alle luxe en gemakken voorzien. Er zijn vakantiehuisjes tot tien personen beschikbaar. In onze vakantiehuisjes kan daarom zowel een gezin als een hele familie verblijven. Op deze site kun je heel gemakkelijk het vakantiehuisje zoeken en boeken dat bij je past. Ook een huisje huren op Ameland?

Te huur: 14 luxe vakantiehuisjes op Ameland

Ons aanbod bestaat uit ruim 14 prachtige vakantiehuisjes, liggend aan de rand van het Amelandse dorp Nes. Je kunt bij ons heel goed terecht als gezin, maar ook als volledige familie. Onze vakantiehuisjes zijn namelijk geschikt vanaf 2 personen tot en met 10 personen.

Lekker onthaasten op Ameland?

Bekijk dan eens ons aanbod aan vakantiehuisjes op Ameland! Je kunt direct online reserveren!