PAREL VAN NES

Zoek accommodaties

Zoek en boek

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Vakantiepark Ameland

 

Vakantiepark op Ameland: Parel van Nes


Je zoekt een mooi vakantiepark op Ameland? Zoek dan niet verder. Bij de Parel van Nes ben je op het juiste adres. Wij verhuren 14 prachtige vakantievilla’s op het schitterende eiland Ameland.

Luxe vakantiepark op toplocatie op Ameland

Alle vakantiehuizen zijn in 2013 in oud Amelander commandeursstijl gebouwd. De vakantieparken liggen in een rustige omgeving in het vakantiepark aan de rand van het dorp Nes en hebben een weids uitzicht over de Amelander weilanden.

Vakantiepark met luxe

Al onze villa's zijn van alle gemakken en luxe voorzien en ruim qua opzet. Je kunt hier heel goed verblijven als gezin of met de hele familie: er zijn namelijk villa's beschikbaar die geschikt zijn voor tot tien personen. Op ons vakantiepark heb je een vrij vakantiegevoel met alle faciliteiten binnen handbereik. Op deze site kun je gemakkelijk de villa zoeken en boeken die bij je past.

Te huur: 14 luxe vakantiehuisjes

Bij ons is het heel gemakkelijk om het vakantiehuisje te zoeken en te reserveren dat bij je past. Wij hebben een aanbod van ruim 14 prachtige vakantiewoningen, gelegen aan de rand van het dorp Nes. Je kunt als gezin en als volledige familie bij ons terecht. Onze huisjes zijn geschikt vanaf 2 personen tot en met 10 personen.

Lekker uitwaaien op vakantiepark Parel van Nes?

Bekijk dan eens ons aanbod op ons vakantiepark op Ameland! Je kunt direct online reserveren!